DR wonen

DR Wonen weet hoeveel goed het doet, om in een heerlijk huis te wonen met een eigen stijl. Daarom zoeken we voor onze collectie lokaal en ver naar originele ontwerpen. Die bijzondere dingen die andere woonwinkels over het hoofd zien. Daarmee maak je een sfeer waar je gelukkig van wordt. Zo kun je lekker genieten van het leven in een stijlvol huis.

 

INSPIRATIE

DR Wonen is er ook ter inspiratie. We presenteren alle producten in mooie settings waarbij we kijken naar de huidige trends maar waar we bovenal onze eigen visie op wonen laten zien. De presentaties zijn altijd vernieuwend en verrassend maar tegelijk heel herkenbaar en vertrouwd. DR Wonen is gevestigd aan de Hartenstraat in Amsterdam. Deze winkelstraat is samen met de andere straten van de 9 straatjes al jaren een van de leukste winkelstraten van Nederland. Je vindt hier veel originele speciaalzaken van zelfstandige ondernemers met passie voor hun vak.

Je bent van harte welkom bij DR Wonen!

 

Ons team

Justine de Ridder

advisor en stylist

  Judith Kolvenbach

  advisor en stylist

   Jasmijn de Ridder

   advisor en stylist

    Inge Joosse

    advisor en stylist

      

      

     Interieuradvies

     DR Wonen beschikt over een professioneel team van interieurstylisten die je graag helpen bij het inrichten van je huis. Tijdens een interieuradvies van DR Wonen ga je samen met een van onze interieurstylisten aan de slag. Zij kennen het aanbod van DR Wonen als geen ander, hebben antwoord op al je woonvragen en geven je het beste advies voor de inrichting van je huis.

     Het interieuradvies van DR Wonen is geheel vrijblijvend en hieraan zijn dan ook geen kosten verbonden. Een afspraak maken doe je gemakkelijk online. Na het invullen van de aanvraag wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen om een afspraak te maken voor het interieuradvies.